Hotel Panorama  header
Home > Activitats

Activitats
Hotel Panorama
L'Hotel Panorama ofereix serveis gratuïts destinats als ciclistes:

- Espai Guarda-bicis, amb capacitat per 20 bicicletes amb cadenats individuals
- Espai Taller, amb 2 suports per ajustos i reparacions, eines i manxa de peu
- Espai rentat, amb una hidronetejadora per a bicicletes
- Informació sobre rutes

També disposem de recanvis bàsics a la venda i una botiga especialitzada es troba a menys de 300 metres.

Excursions

Activitats
Hotel Panorama Ramio, Coll Llovell, St. Miquel d'Engolasters
Per la vall del Riu Madriu fins a les Bordes de Ramio (poc després de la cruïlla d’Entremesaigues) i pujant fins al Coll Jovell per baixar a St. Miquel d’Engolasters i tornar a Escaldes pel camí veïnal.
Entre 1h30 i 4 hores en funció del ritme i les parades. 9,5 km i un D+ de 700 metres.
Activitats
Activitats
Activitats
Activitats
Entrenament curt i vigoritzant des de l'Hotel
Des de davant mateix de l’hotel agafem un camí en pujada a la dreta (aquí tot és en pujada!) i podem fer una sortida molt fresca i agradable (i exigent si anem ràpid) abans d’esmorzar. Només 3 km amb un D+ de 230m.
Activitats
Variant Camí de l'Ossa des de Hotel Panorama Escaldes (Andorra)
Ruta circular amb sortida i arribada a l’Hotel Panorama, a Escaldes. Es pot realitzar en una etapa (8h41 a bon ritme i poques parades) o tranquil·lament en un parell de dies. Hi ha alguns trams d’asfalt a Escaldes i Els Cortals d’Encamp. El circuit es pot realitzar també des de l’aparcament de la Font de la Closa (al costat de Sant Miquel d’Engolasters). Si es fa en 2 dies, a l’hotel guarden les maletes.
Activitats
Mines de Llorts
Excursió fàcil i accessible a tot tipus de caminadors i corredors. Des de l'hotel fem el Camí Ral fins la Massana i Ordino per després seguir la Ruta del Ferro fins les mines de Llorts. Pot fer-se en un matí (amb esmorzar a una de les zones de pic-nic) o durant un dia si anem tranquils i visitem els molts llocs interessants que hi trobem: Farga Rossell, Sant Martí de la Cortinada, etc. Gran part del recorregut ombrejat. Des del camí podem accedir fàcilment a restaurants, bars i, si cal, parades d'autobús.
Activitats
Pic de Padern
Ruta circular amb una ascensió molt vertical i en alguns moments molt complicada fins al Pic. Des del cim, amb vistes sobre Escaldes, Andorra i Encamp. Baixada força suau fins a Anyós on enllacem amb el Camí Ral que ens porta vorejant el Valira d'Orient fins a Escaldes.
Activitats
Refugi de Prat Primer
Recorregut d'anada i tornada amb força desnivell i que ens porta, tot d'una, des del centre d'Escaldes al cor de la muntanya. Amb trams força drets, en els primers kilòmetres ens permet una bona perspectiva d'Andorra la Vella i Escaldes abans d'encarar de la Vall del Riguer. Una vegada arribats al refugi (2230 m.) podem tornar pel mateix camí o, si tenim prou forces i anem preparats, podem continuar per Claror i Perafita o per La Caülla fins arribar de nou a l'hotel.