Esta página web utiliza cookies. Al continuar navegando por ella, usted acepta el uso de cookies.
Home > Activitats

Activitats
Hotel Panorama

CALDEA

Gràcies a les aigües termals d’Escaldes s’ha creat aquest centre termo-lúdic per totes les edats. Obert cada dia des de les 9’30h fins les 23’00h i fins les 24h els dissabtes i festius. Es troba a uns 200 m. del hotel.

Entrada general de 3 hores, entrada nocturna de 2 hores, massatges i tractaments.

VALLNORD

Tant a l’estiu com al hivern, l’estació d’esquí de Vallnord, amb els seus tres sectors (Pal, Arinsal i Arcalís) ofereixen activitats per tota la família.

Hivern:
Forfait per 1 o més dies per esquiar als tres sectors. També activitats de mushing, motos de neu, excursions guiades amb raquetes…

Estiu:
Forfait d’activitats (Tirolina, tir amb arc, quads, mountain bike, descens en kart, excursions en 4×4,…). Forfait de un dia o més per fer descens de BTT, circuits de mountain bike.

EXPERIÈNCIA MUNTANYA

Pels més aventurers oferim un calendari setmanal ple d’esports d’aventura de tots els nivells, des d’iniciació fins el més difícil , sempre acompanyats per guies professionals: Vies ferrades, descens de barrancs, trekking, aventura vertical al bosc…

EXCURSIONS

Hotel Panorama Ramio, Coll Llovell, St. Miquel d'Engolasters 

Per la vall del Riu Madriu fins a les Bordes de Ramio (poc després de la cruïlla d’Entremesaigues) i pujant fins al Coll Jovell per baixar a St. Miquel d’Engolasters i tornar a Escaldes pel camí veïnal. Entre 1h30 i 4 hores en funció del ritme i les parades. 9,5 km i un D+ de 700 metres. 


Hotel Panorama per Madriu, Entremesaigües i Font de la Roca

Passeig o entrenament des de l’hotel, tot depèn del ritme i la intenció. Aquesta vegada, pugem i baixem pels corriols de davant de l’hotel.
Entre una i dues hores depenent del ritme. 5,5 km D+ 429 m.


De l'Hotel Panorama a Engolasters per la Font de la Roca, Ramio, Coll Jovell i St. Miquel d'Engolasters.

Magnifica sortida des de l’hotel que potser un entrenament de quasi dues hores o un passeig de mitja jornada. Una mica més de 10 km amb un D+ de 705 m.
Aigua a la Font de la Roca, al km 3.


Circular Hotel Panorama Font de la Roca

Circular de poc més d’una hora (a bon ritme) amb un paisatge protegit del sol i una font a la part alta del recorregut. Son 6 km. Amb un D+ de 411 m.


El Refugi del Perafita des de l'Hotel Panorama baixant pel Ramio i Madriu

Excursió de quasi 4 hores pujant per Madriu i Perafita fins al Refugi i baixant pel camí que ens porta a Ramio, de nou al vall del Madriu.
Son només 12 km., però amb un D+ de 1138 m. i ens porta fins la cota 2200.


Hotel Panorama a Escaldes (Andorra)

Des de davant mateix de l’hotel agafem un camí en pujada a la dreta (aquí tot és en pujada!) i podem fer una sortida molt fresca i agradable (i exigent si anem ràpid) abans d’esmorzar. Només 3 km amb un D+ de 230mVariant Camí de l'Ossa des de Hotel Panorama Escaldes (Andorra)

Ruta circular amb sortida i arribada a l’Hotel Panorama, a Escaldes. Es pot realitzar en una etapa (8h41 a bon ritme i poques parades) o tranquil·lament en un parell de dies. Hi ha alguns trams d’asfalt a Escaldes i Els Cortals d’Encamp. El circuit es pot realitzar també des de l’aparcament de la Font de la Closa (al costat de Sant Miquel d’Engolasters). Si es fa en 2 dies, a l’hotel guarden les maletes.

L'Hotel Panorama ofereix serveis gratuïts destinats als ciclistes:

- Espai Guarda-bicis, amb capacitat per 20 bicicletes amb cadenats individuals
- Espai Taller, amb 2 suports per ajustos i reparacions, eines i manxa de peu
- Espai rentat, amb una hidronetejadora per a bicicletes
- Informació sobre rutes

També disposem de recanvis bàsics a la venda i una botiga especialitzada es troba a menys de 300 metres.