Hotel Panorama  header
Home > Promocions

Promocions
Hotel Panorama

A l'Hotel Panorama posem a la seva disposició les millors promocions perquè no deixi de reservar de manera directa en la nostra pròpia web.

Escapada Relax Total

Escapada Relax Total

2 nits d'allotjament a doble estàndard, esmorzar per a dues persones, accés a la zona relax de l'hotel, entrada de 4 hores a Caldea + Espai Origens, 1 massatge local de 20 minuts i 1 sopar a l'hotel. Horari d'entrada a Caldea: entre les 10h i les 19h. Reserva prèvia necessària. Begudes no incloses en el sopar.

PDFEspecial parelles

Especial parelles

La promoció inclou dues nits allotjats en habitació doble vista vall amb llit de matrimoni, un sopar a l'hotel, una entrada de 2 hores a Caldea amb dinar o sopar i un "kit romàntic" compost per una ampolla de cava, espelmes i bombons. Reserva prèvia obligatòria; mínim 72 hores.

PDF

Escapada romántica 1 noche

Escapada romántica 1 noche

Allotja't una o dues nits en habitació vista vall (superior) amb llit de matrimoni, en règim d'allotjament i esmorzar i amb un kit romàntic compost per una ampolla de cava, bombons, espelmes i pètals a l'habitació.

Experiència Caldea

Experiència Caldea

Habitació twin o doble estàndard amb accés a l'spa 2 nits (2 Adults )+ Experiència Caldea.

Inclou una entrada de 2 hores a Caldea + 1 Àpat a Caldea + 1 Sopar a l’hotel. Begudes no incloses en els àpats.


PDF

ESCAPADA BIENESTAR- Un día en Inúu

ESCAPADA BIENESTAR- Un día en Inúu

Habitació doble amb vistes i accés a l'spa + Escapada Benestar- Un dia a Inúu.

Accés de 4 hores a Inúu, Caldea i resta d’instal•lacions i serveis, préstec de material de bany. Llit matrimonial garantit.

Relax & Bike

Relax & Bike

Gaudeix de 2 nits d'allotjament amb esmorzar en una de les nostres habitacions dobles. Aquest paquet també inclou un accés a la zona relax de l'hotel, un sopar, una entrada general a Caldea i un massatge local de 20'.

Escapada de luxe, dóna't un caprici

Escapada de luxe, dóna't un caprici

Gaudeix d'una nit en règim d'allotjament i esmorzar en habitació Junior Suite amb fruita, cava, aparcament i esmorzar a l'habitació (sense suplement). Per arrodonir l'estada, i sumant 63 € per persona, podran accedir durant 4 hores a l'Termolúdic i a l'Espai Orígens de Caldea i rebre un massatge local de 20 '(reserva prèvia obligatòria; mínim 72 hores). Subjecte a disponibilitat de Junior Suite.